LERARENCONCERT ACADEMIE – Zondag 20 oktober 2019
Met Nele Cornille (viool), Sofie Moors (viool), Lode Vercampt (cello), Dominik Phyfferoen (contrabas) en collega’s: Elsi Spanoghe (sopraan), Lise Cornillie (piano), Joren Elsen (saqueboute, trombone) en Sylvie Marie (woord).

LAUREATEN ACADEMIE TIELT I.S.M. LIONS CLUB TIELT – Zondag 8 december 2019
Met Heleen Goeminne (zang) en Lotte Verstaen (zang).

CD-VOORSTELLING “A TALE OF REEDS” – Zondag 9 februari 2020
Trio met Bram Nolf (hobo), Luc Loubry (fagot) en Hans Ryckelynck (piano).

FINT – Zondag 22 maart 2020
Een kwartet bestaande uit Robin Van Heghe (viool), Dennis Allegaert (accordeon), Isabel Geerardyn (gitaal, laureate academie Tielt) en Hannah Kruithof (contrabas). Ze brengen bekende klassieke meesterwerken, vroege ambient music en tango, tot zelfs folk en traditional. 

QUINTYN – Zondag 26 april 2020
Koen Quintyn (toetsen) is leerkracht van de nagelnieuwe klas experimentele muziek. Hij brengt samen met collega’s een mix van elektronische en akoestische muziek. Compositie en improvisatie tasten de grenzen af van klassiek, jazz tot zelfs pop/rock in een techno-jasje.

Kaarten voor deze concerten kan je reserveren aan €12 (€5 voor leerlingen van de academie) per voorstelling bij de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord Tielt. In de toegangsprijs is de aperitief inbegrepen (uitgezonderd voor het lerarenconcert).  Apéro con fuoco is een initiatief van de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord, Theater Malpertuis en cultuurcentrum Gildhof. Met de steun van Rotary Tielt, Piano’s Maene, Stad Tielt en Wijnhuis Vinorama.