ARCHITECTUURKUNST

 
In de optie architectuurkunst kan je een gevarieerde opleiding volgen op vlak van meubelontwerp, inrichtingsprojecten, kleurontwerp, restylen,… als hobby of als aanvullende scholing voor een job in deze sector. Nieuw is dat je zelf je programma kan samenstellen in samenspraak met de atelierleerkracht! We houden hierbij rekening met de voorkennis, de interesses en ambities van de leerling, en natuurlijk ook met de leerdoelen uit goedgekeurde leerplannen.
 
Inhoud: ‘trajectwerking’: we werken niet met een opgelegd jaarprogramma en zijn er geen verplichte theorielessen. De leerlingen kunnen zelf hun programma samenstellen, waarbij ze zich goed voelen! Om hen daarbij te helpen bieden we een uitgebreid programmapakket aan dat alle mogelijke aspecten van het werkveld bestrijkt (zie link onderaan). Het aanbod van de steunopdrachten is zeer ruim en varieert van heel vrij en artistiek, tot technische oefeningen. De bedoeling is dat elk ‘zijn’ of ‘haar’ traject uitstippelt. Zo kan ook jij het beste in jezelf naar boven laten komen gedurende de volledige opleiding!
 
Duur: De opleiding is erop gericht om, in enkele jaren tijd, leerlingen te vormen die hun bijdrage kunnen leveren aan de wereld van interieur en architectuur. Totale duur: 5 jaar.
 
Begeleiding: We helpen iedereen met het uitstippelen van zijn of haar traject. 
Neem hier een duik in het boeiend lesprogramma
 
Wanneer
Op dinsdag van 18u. tot 21.30u. en op zaterdag van 08.30u. tot 12.00u.
Waar
Lakenmarkt 3 te Tielt
Leraar
Johan Laethem