Evenementen

 

In ons programmaboekje vind je een overzicht van alle activiteiten die de kunstacademie organiseert. De belangrijkste krijgen speciale aandacht. Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt, regelmatig bekijken is dus de boodschap. 

 


Elk schooljaar wijdt de academie met trots een expositie aan het oeuvre van oud-studenten, onder de noemer ‘7+1’. Voor deze editie is de formule licht gewijzigd: daar waar doorgaans zeven afgestudeerden hun werk in dialoog brengen met één beeldend kunstenaar zonder voorgeschiedenis aan de kunstacademie, werd deze keer aan 4 oud- studenten gevraagd om elk één kunstenaar te nomineren:
Louie Mauws (lagere graad, middelbare graad beeldende vorming en hogere graad vrije grafiek) koos voor de veelzijdige Maxim Ryckaerts, Lies Quatanne (lagere graad en middelbare graad architecturale vorming) selecteerde fotograaf Simon Debbaut, Thomas Eggermont (lagere graad, middelbare graad beeldende vorming, hogere graad keramiek) bracht zijn collega leerkracht aan SASK Roeselare Herbert Vandendriessche aan en Isabel Van Hecke (lagere graad, middelbare graad beeldende vorming en hogere graad schilderkunst) stelde tekenaar Maaike Leyn voor.
De tentoonstelling opent op donderdagavond 19 april 2018 om 19u30 in de wandelgangen van de academie, en loopt tot en met zaterdag 19 mei 2018. Te bezichtigen tijdens de openingsuren van de academie.