EINDEJAARSEXPO’S: WEEKENDS 19-20 & 26-27 juni
10u.-12u. /14u.-18u.

Het Covid-beestje heeft ons stevig te pakken gehad. Niet dat we echt ziek werden, maar alle leuke, creatieve, artistieke ontmoetingen gingen zowat een jaar lang niet door. Vorig jaar geen eindejaarsexpositie en ei zo na dit jaar ook niet.

Maar: sinds kort piept er weer een schuchtere zon door de virale wolken. We springen graag in die opklaring. Dus is er toch weer veel te zien en mogen we kleine en groten talenten tonen aan de buitenwereld. We gaan niet voor een massale volkstoeloop, geen feestelijke opening, maar toch een reeks fijne locaties tijdens twee weekends.

We exposeren op verschillende Tieltse locaties binnen wandelafstand: 

 • Kunstacademie, Lakenmarkt 1-3:
  Tekenkunst, levend model, digitale beeldende kunst, architectuurkunst, fotokunst, schilderkunst, grafiekkunst, cross-over, keramiekkunst, 3° graad architectuuratelier
 • Godelieveschool, Kerkstraat 13:
  kinderen 1° en 2° graad beeldatelier, schilderkunst, beeldhouwkunst
 • Etalages, Kortrijkstraat 61-63-65: 
  keramiek
 • Romano, Kortrijkstraat 64:
  jongeren 3° graad: beeldatelier, stripatelier, architectuuratelier, digitaal beeldatelier
 • Cultuurcentrum Gildhof, Sint Michielsstraat:
  afgestudeerden volwassenen-ateliers
 • Koetshuis, Ieperstraat 46:
  Keramiekkunst

We werken met wandelroutes van  ongeveer 120 min. die alle locaties aandoen.

Omdat voorzichtigheid nog altijd geboden blijft, werken wij met een reservatiesysteem en tijdslots.  Per 5 minuten is er een nieuw tijdslot en er kunnen 4 personen in één tijdslot.  Je hoeft geen rekening te houden met de aangeduide doorlooptijd van 5 minuten, die is enkel om interne software redenen zo ingesteld. Grosso modo rekenen wij op een doorlooptijd van 30 minuten voor de grotere locaties en 15 minuten of minder voor de kleinere locaties. 

Tips:
• Zit je tijdslot vol en wil je nog iemand toevoegen? Kies dan een van de volgende tijdsloten. We houden het zowieso soepel, maar wel veilig.
• We stellen het op prijs als je alle locaties bezoekt. Kan dat niet? Dan kan je je nog registeren ter plaatse bij 1 locatieverantwoordelijke.


RESERVEER HIER