#hetgroteplakacademieboek

Ook de Stedelijke Kunstacademie treedt deze zomer naar buiten! Vanaf 1 juli presenteren leerlingen van de SKAT hun mooiste kunstwerken in de etalages of handelszaken van de Kortrijkstraat, Bruggestraat, Ieperstraat en Markt. Zo’n 30 handelszaken werken hieraan mee. Het is dus extra leuk flaneren deze zomer in Tielt. Naast de mooie etalages kan je nog eens extra genieten van kunst in het straatbeeld.

Maar er is méér. En zeker voor kinderen! Iedereen kent wel een Panini-stickerboek van vroeger. Zo’n stickerboek is nog steeds populair! Wel, de kunstacademie maakt deze zomer haar eigen Panini-stickerboek. Bedoeling is om stickers te verzamelen en een gans Panini-boek te vullen! De stickers beelden de gepresenteerde kunstwerken in etalages af.

Hoe kan ik stickers verzamelen?

Wel, per aankoop in een deelnemende handelszaak, krijg je een sticker in de desbetreffende handelszaak. De stickers worden door de handelszaken uitgedeeld tussen 1 juli en 31 augustus 2020.

Waar kan ik zo’n boek verkrijgen?

Het is natuurlijk de bedoeling om je verzamelde stickers te kleven in een stickerboek. Een stickerboek is gratis op te halen aan het Stadspunt of in de Bibliotheek. Dit stickerboek dient uiteraard om je stickers op te kleven, maar… het stickerboek is een echt zomerboek. Het boek bevat namelijk nog tal van leuke spelletjes om mee aan de slag te gaan. Succes verzekerd!

Wat met een volledig stickerboek?

Verzamelde je alle stickers? Wel, als we je hebben kunnen overtuigen van de dynamiek van de Stedelijke Kunstacademie, dan wordt je hiervoor beloond bij een nieuwe inschrijving. Zin om ook een opleiding aan de SKAT te volgen? Meer dan welkom! Bij elke inschrijving voor het nieuwe schooljaar 2020-2021 krijg je bij het tonen van je volledige stickerboek een keileuke attentie mee! Doen!